Een professionele website voor jouw bedrijf

Op zoek naar een professionele website voor jouw bedrijf, zonder grote uitgaven te doen? Dan is onze template website wat jij zoekt. Onze programmeurs ontwikkelden een website die voor iedereen eenvoudig te beheren is. Je kunt zelf het design en de inhoud aanpassen wanneer het jou uit komt. Wij maken eerst een gratis demo, zodat je kunt kijken hoe ons template past bij jouw bedrijf.

Direct aanvragen

Wat kun je verwachten?

Voor €27,50 per maand
Wij zetten alles voor je klaar
Eenvoudig aan te passen
Gratis demo
Mobielvriendelijk
Mogelijkheid tot webshop
Incl. domeinnaam en hosting

Meer specificaties

Voorbeeld websites

Om je een indicatie te geven van de mogelijkheden van onze template website hebben we voorbeeld websites gemaakt. Voor elke ondernemer is er namelijk wel een passend design. Je hoeft bij ons geen vast template te kiezen. Je kunt het design namelijk op elk moment aanpassen naar jouw wens.

Bekijk voorbeelden

Klaar voor de start

Vraag jouw professionele website aan en ontvang eerst een gratis demo website voor jouw bedrijf. Zo krijg je een indruk hoe jouw website er uit zou kunnen zien, zonder dat je ergens aan vast zit. Bij ons word je niet in het diepe gegooid. Je ontvangt namelijk een kant-en-klare website waarmee je direct van start kunt.

 

Ik wil een website voor €27,50 p/m!

 

Wij zijn er voor jou!

Start Snel is onderdeel van Start met Gemak, de reclamewinkel voor (startende) ondernemers. Met onze betaalbare template willen wij een professionele website toegankelijk maken voor iedereen.

Onze extra’s

Webshop – Onze template website is uit te breiden tot webshop met WooCommerce zonder extra kosten! Lees meer…

WhatsApp service – Lijkt het jou handig om nieuwe projecten of nieuwsberichten gewoon door te kunnen ‘appen’? Maak dan voor € 7,50 extra per maand gebruik van onze WhatsApp service. Het enige wat je nog hoeft te doen is ons de gewenste informatie te sturen en wij plaatsen het op jouw website.

SEO Plug-in – Ga aan de slag met de vindbaarheid van jouw website. Met Yoast SEO wordt dit een stuk eenvoudiger. We installeren hem gratis voor je.

Heb je ergens vragen over?

Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Stel jouw vraag