Webshop voor startende ondernemers

Wil jij jouw producten online aanbieden zonder grote uitgaven te doen? Dan is onze webshop wat jij zoekt. Onze programmeurs ontwikkelden een webshop die voor iedereen eenvoudig te beheren is. Je kunt zelf het design en de inhoud aanpassen wanneer het jou uit komt. Wij maken eerst een gratis demo, zodat je kunt kijken hoe ons template past bij jouw bedrijf. En dat allemaal voor een vast bedrag van €47,50 per maand!

Direct aanvragen

Wat kun je verwachten?

Voor €47,50 per maand
Wij zetten alles voor je klaar
Eenvoudig aan te passen
Gratis demo
Mobielvriendelijk
Op basis van WooCommerce
Incl. domeinnaam en hosting

Voorbeeld webshop

Om je een indicatie te geven van de mogelijkheden van onze webshop hebben we een (kleine) voorbeeld webshop gemaakt. Zo zie je gelijk wat er allemaal mogelijk is. Heb je meer dan 50 producten? Dan is een maatwerk webshop wellicht beter.

Bekijk voorbeeld webshop

Klaar voor de start

Vraag jouw professionele webshop aan en ontvang eerst een gratis demo website voor jouw bedrijf. Zo krijg je een indruk hoe jouw website er uit zou kunnen zien, zonder dat je ergens aan vast zit. Bij ons word je niet in het diepe gegooid. Je ontvangt namelijk een kant-en-klare webshop waarmee je direct van start kunt.

 

Ik wil een webshop voor €47,50 p/m!

 

Wij zijn er voor jou!

Start Snel is onderdeel van Start met Gemak, de reclamewinkel voor (startende) ondernemers. Met onze betaalbare template willen wij een professionele webshop toegankelijk maken voor iedereen.

Onze extra’s

WhatsApp service – Lijkt het jou handig om nieuwe producten of nieuwsberichten gewoon door te kunnen ‘appen’? Maak dan voor € 7,50 extra per maand gebruik van onze WhatsApp service. Het enige wat je nog hoeft te doen is ons de gewenste informatie te sturen en wij plaatsen het op jouw website.

SEO Plug-in – Ga aan de slag met de vindbaarheid van jouw website. Met Yoast SEO wordt dit een stuk eenvoudiger. We installeren hem gratis voor je.

Heb je ergens vragen over?

Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Stel jouw vraag